Gość mk Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ile dni po operacji wyrostka zdejmuje się szwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Najczęściej między 10 a 14 dobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marta Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 witam po ilu dniach zdejma mi szwy po wyrostku? juz mija 6 dzien po operacji ale bol lekki nadal jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Szwy z reguły ściąga się między 10-14 dobą po zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxxx Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 7 dni*d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Close. Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Yyy.. ja jestem 7 dni po wyrostku i dopiero jutro mam mieć ściągane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 7 ,8 dni po zabiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ja ściagałam jak wychodziłam z szpitala :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vanessa5915218 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 to nic nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vanessa5915218, Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 też miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staxxx Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 czy w domu zmienia się opatrunki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiktoria Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Ja wczoraj wróciłam ze szpitala . wycinali mi wyrostek . miałam silne zapalenie , i wycinali mi też węzły chłonne . mam zwoolnienie od szpitala ze szkoły jeszcze na tydzień , z WF - u do końca roku . A zdjęcie szwów mam w piątek a już nie wyrabiam czasami z bólu . -.- . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ja mialam operacje na przepukline pachwinowa tydz temu, bolaly szwy, dzisiaj mi zdjeli po 8 dobie po zabiegu, zalozyli te plasterki jeszcze na 4 dni. Jbk dla mnie to troche za wczesnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 itak po wyrostku najabrdziej boli , jak ktoś miał rozlany, to wyjmowanie drenu .. uujj .. nie życzę nikomu. : (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi