Gość Hubert Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Mam 21 lat 3 lata temu zeskoczyłem z 2m niestety nogi nie wytrzymały i w sumie wylądowałem na *kucaka*(prawie ze uklęknąłem) moje lewe jądro położone nieco niżej niż prawe zostało bardzo ściśnięte przez moje uda i do tego jakby pociągnięte w dół... ból był okropny 10 x razy większy niż uderzenie piłką czy kopniak bolało mnie z tydzień nie zauważyłem niczego niepokojącego oprócz opuchnięcia jądra które minęło .. moje problemy zaczęły się gdy po paru miesiącach później dostałem baardzo mocno piłką również w to samo jądro od tamtej pory gdy dużo chodzę i jądro obija się o nogę, czy w ogóle jest jakiś ucisk, podczas stosunku również z racji uderzania... potem po jakimś czasie problem zniknął ale niestety ostatnio powrócił ze wzmożoną siła i już nie przestaje boleć... gdy chodzę strasznie boli czasem po dłuższym spacerze drętwieje mi lewa noga, z tego co zdołałem jeszcze zaobserwować to gdy napinam mięśnie kegla i jądra są przyciągane ku górze to lewe mnie boli bardzo proszę o pomoc w w określeniu co może mi dolegać. Z góry dziękuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Najlepiej byłoby w tej sprawie udać się na badanie do urologa. Takie objawy mogą świadczyć o stanie zapalnym jądra być może pourazowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi