Gość Ewa Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Witam.Jestem 6 dzien po operacji wyrostka robaczkowego, mam dylemat ponieważ dostałam zwolnienie lekarskie na 14 dni a jestem pracownikiem Biedronki i nie wiem czy po takim upływie czasu powinnam wrócic do pracy...? Proszę o pomoc w mojej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Wszystko oczywiście zależy jak duże było cięcie w powłokach brzusznych. Czym większe tym prawdopodobieństwo uszkodzeń powłok w czasie wysiłku także większe. Myslę, że jak powiesz lekarzowi, że podnosisz w pracy duże ciężary przedłuży Ci zwolnienie na następne 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EWA Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Witam Stapler...:)Chce Ci podziękować za podpowiedz co do mojej sytuacji....pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi