Gość Marek Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam, W roku 2004 przeszedłem zabieg resekcji kości ramiennej związany z nowotworem kości stawu barkowego (osteosarcoma humeri sin zabieg tikhoff-linberg). Został usunięty w całości staw barkowy, część obojczyka, cześć łopatki. Mam zachowaną część kości ramiennej co pozwala mi na zginanie reki w łokciu oraz ruszanie dłonią. Mam pytanie gdzie się wykonuję operację wstawienia endoprotezy stawu oraz kto jest najlepszy w tej dziedzinie w kraju, z kim się konsultować. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Na Śląsku dobrym ośrodkiem ortopedycznym jest: http://www.sport-klinika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi