Gość Dominika Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam mam pewne pytanie gdyż jestem 2 miesiące po wycięciu wyrostka robaczkowego a teraz dowiedziałam się że jestem w 5 tygodniu ciąży czy mam obawiać się jakichkolwiek problemów?? Słyszałam że gdy kobieta jest w ciąży a ma do wycięcia wyrostek zachodzi prawdopodobieństwo poronienia czy to również dotyczy tych które wycieły go jeszcze przed zajściem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 czy mam obawiać się jakichkolwiek problemów? - na pewno nie, gdyż doszło do zapłodnienia po wycięciu wyrostka czy to również dotyczy tych które wycieły go jeszcze przed zajściem? - nie, w tym wypadku nie dotyczy tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi