Gość Szymon Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Mam 14 lat, często się masturbowałem,od nie dawna przestałem, ze względu na coś dziwnego. Pod prawym jądrem chyba jakby w nasieniowodzie zrobił się duży podłużny guz ok.6-7 cm długości i 3 cm średnicy. Jest miękki i troche boli. Gdy napinam mięśnie brzucha guz twardnieje. Boje się! Co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Takie objawy mogą wskazywać na przepuklinę pachwinową schodzącą do moszny czyli mosznową. Radzę o tym problemie poinformować rodziców i pilnie udać się na konsultację do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymon Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Jak mam o tym powiedzieć rodzicom?? Od czego zacząć ? Może jakaś rada od starszej osoby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Najlepiej o tym poinformować tatę, bo to dość męski problem. On na pewno Cie wysłucha i pójdziecie razem do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymon Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Dziękuję, powiedziałem tacie, miałem operację - wycięcie przepukliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi