Gość Karol Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Kilka dni temu doznałem kontuzji na meczu piłki nożnej w 2 dni miałem napuchniętą nogę opuchlizna zeszła i myslałem ze bede mogł normalnie kopac pilke a tu okazalo sie ze przy kazdym kopnieciu noga boli w srodstopiu i niechce przestac, przy chodzeniu nic nie boli i wg. ile bede pauzowal ? dodam iz nie przeeswietlenie nic nie wykazalo mam 16lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Radziłbym jeszcze, aby stopę pooglądał bezpośrednio lekarz, gdyż może okazać się konieczne wykonanie RTG. Raczej wygląda, że jest to silnie stłuczenie stopy. Takie stłuczenie goi się około 2-3 tygodni. Radziłbym użyć żeli przeciwzapalnych i przeciwbólowych oraz na około 2 tygodnie usztywnić stopę bandażem elastycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Mam ten sam problem z tym ze mi juz boli 4 miesiace za kazdym razem co kopnę w piłke lub w worek odczuwam niesamowity ból zrobiłem prześwietlenie tez nic nie wykazało smaruje różnymi maściami i nic nie pomogło narazie dałem troche nodze odpocząc staram sie ją nie kopać.. narazie duzych efektów nie ma... Co mam zrobic?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Trzeba na pewno w tej sprawie udać się do ortopedy. On po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Być może konieczne okaże się wykonanie RTG stopy i dopiero potem zadecydowanie co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Karol i co z twoja noga? boli cie jeszcze? czy poradziłes sobie jakos z tym problemem? POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 mam ten sam problem ale posmarowałem mascią końską działa cuda problem nastąpił po kopnięciu piłki z całej siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henryk Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Patryk masz racje masc końska jest najlepsza jak mówiłes naprawde działa miałem taki problem ale tą mascią od razu posmarowałem i jest juz ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi