Gość Małgorzata Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Witam.Od ponad tygodnia boli mnie staw skroniowo żuchwowy.Sama nie wiem z jakiego powodu-po prostu pewnego dnia się obudziłam i bardzo bolał.Na dodatek kilka dni temu ,kiedy się śmiałam poczułam jak coś mi w nim przeskoczyło i od tamtej pory boli mnie jeszcze mocniej.Nie mogę poruszać żuchwą na boki oraz w górę i w dół.Boli mnie także podczas ziewania.Mam trudności również w jedzeniu twardych pokarmów.Proszę o pomoc.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Prawdopodobnie doszło do nadwichnięcia stawu skroniowo-żuchwowego. Aby dokładnie to zdiagnozować najlepiej w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem szczękowym lub ewentualnie ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi