Gość Adrian z Kielc Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Mam problem z naciągnięciem napletka po masturbacji zrobiło się kilka fałd na żołędziu i nie chce z powrotem się naciągnąć co mam robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian z Kielc Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 A jeszcze jedno jest bardzo zaczerwieniony i odczuwam ból przy poruszaniu się co mam robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonim Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Po masturbacji tak zwykle bywa,że nie chce się naciągnąć z powrotem,ponieważ osiągnąłeś orgazm... po jakiejś mniej wiecej godzinie powinno samo się naciągnąć:) także sie nie martw:) pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Jeśli nie będziesz mógł naciągnąć z powrotem napletek na żołądź to może świadczyć o wystąpieniu załupka. Taki stan wymaga pilnej interwencji lekarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi