Gość Rafał Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Witam, 3 dni temu miałem operacje zginacza 2 palca lewej reki, bardzo chcialbym sie dowiedziec jak dlugo bedzie trwala rehabilitacja tego palca i po jakim czasie zostanie sciagnieta szyna grzbietowa ktora mam.. Czy odrazu po sciagnieciu szwow czyli za 2 tyg szyna zostanie sciagnieta i bede mogl przystapic do intensywnej rehabilitacji tego palca? Proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Tak, z reguły taką szynę ściąga się po 2 tygodniach, usuwa szwy i wprowadza się intensywną rehabilitację przez około 4 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jola Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Rafal,czy mozesz napisac dlaczego miales ta operacje?czy palec ci sie nie zginal wcale,czy przy zginaniu klikal?Ja mam tak z kciukiem,raz jest lepiej ,raz gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tosia Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Tylko 2 tygodnie? Nie za krótko? Chyba 4 powinny być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi