Gość Paweł Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam,cały czas boli mnie brzuch z prawej strony ból utrzymuje sie 2 dzień,nie jest to ból nie do wytrzymania,gdy naciskam w to miejsce ból staje sie troszke silniejszy, po szybkim puszczeniu jest taki sam jak przy ucisku,nie jest taki silny jak ma to miejsce z wyrostkiem robaczkowym,mam zablokowane gazy,brałem nospe,krople zoladkowe,espumisan i nic.dzis w nocy bulgotało mi w srodku,tak przelewało.prosze o odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Bez badania trudno mi określić co może być przejawem tychże dolegliwości. Ważne jest badanie fachowe ręką brzucha przez lekarza. Możliwe, że to tylko nieżyt jelitowy np. spowodowany wirusowym zakażeniem. Raczej objawy jakie Pan opisuje nie wskazują na zapalenie wyrostka robaczkowego. Proszę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi