Gość Mariusz Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Witam Mam 16 lat i taki oto problem: napletek mi się nie zsuwa z żołędzia, mogę go zsunąć samemu, także w stanie erekcji lecz przy zsuwaniu w czasie erekcji troszeczkę boli, i po zsunięciu w czasie erekcji tak naciska na żołądź powodując ból, który ustaje po paru minutach. Kilka miesięcy temu zauważyłem na wewnętrznej stronie napletka takie jakby zabrudzenia, kilka białych kropek które były *przyklejone* do napletka lecz po minucie udało mi się je usunąć paznokciem. Czy to jest stuklejka? Czy może mi się jeszcze penis do tego przyzwyczai? I jak można to wyleczyć bez operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Czy to jest stuklejka? - jeśli napletek i w stanie spoczynku i w czasie erekcji można zsunąć sięza rowek zażołędny to nie jest to stulejka, to być może tylko nieznacznie zawężony pierścień napletka Czy może mi się jeszcze penis do tego przyzwyczai? - taki stan z reguły można rozćwiczyć, przez systematyczne naciąganie i ściąganie napletka I jak można to wyleczyć bez operacji? - ćwiczeniami, najlepiej w ciepłej kąpieli z użyciem jakiegoś olejku np. dla niemowląt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi