Gość Ewelina83 Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Drogi Panie Doktorze Jestem ponad miesiac od operacji wyrostka metoda laporoskopowa. Po dwoch tygodniach lekarz pozwolil wrocic mi do pracy. Jest to praca fizyczna. Dwa dni temu mialam prace na schodach. Chodzilam gora ,dol. I tak w kolko przez jakies 2 godziny. Wczoraj dostalam silny bol brzucha w okolicach pepka. Jest silny przy poruszaniu sie, najgorzej wstawanie z pozycji siedzacej. Jest to bol rwacy. Nie jestem w stanie wykonywac pracy fizycznej. Co to moze byc?? Z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Trudno mi oczywiście odpowiedzieć co jest przyczyną tychże dolegliwości bez bezpośredniego badania. Radzę w tej sprawie udać się do chirurga na kontrolę. Takie bóle, nagle występujące po wysiłku mogą sugerować przepuklinę w bliźnie pooperacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi