Gość wojciech Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Witam serdecznie, mam problem, ktory mnie przerazil, podczas stosunku z dziewczyna nagle z penisa zaczela leciec krew, zdziwiony ta sytuacja postanowilem wejsc do lazienki i obejrzec co sie stalo, zobaczylem, ze pekl kawalek skory (o ile sie nie myle), który łączy (naprawde nie wiem jak to opisac, nic mi nie przychodzi do glowy poniewaz strasznie sie zdenerwowalem) skórę z penisa z zoledziem, blagam o pomoc! czy to grozne? czy da sie to uleczyc? po kazdym naciagnieciu skorki krew ponownie zaczyna leciec, wiec owinalem penisa w bandaz, nie chce sie z tym pokazywac w szpitalu czy innych przychodniach poniewaz to troche wstydliwe. nie sprawdzalem czy pojawialo sie to na forum, i nie jest to starannie napisane ale prosze mnie zrozumiec! pozdrawiam i z gory dziekuje za udzielona pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Naderwałeś sobie wędzidełko... Nie panikuj, nic ci nie grozi i wszystko będzie ok. Niektórzy po prostu są obdarzeni zbyt krótkim wędzidełkiem. Jedni mają przez to problemy z odprowadzeniem skóry z żołędzia a inni często nawet nie zdają sobie sprawy z tej przypadłości aż do czasu feralnego stosunku... Udaj się jak najszybciej do urologa. Masz dwie opcje : przedłużenie wędzidełka lub jego usunięcie. Oba zabiegi są niegroźne. Jako ciekawostkę napiszę, że brak wędzidełka umożliwia całkowicie bezstresowy sex w wersji hard :) (nic się nie urwie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi