Gość Karolina z Gliwic Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Dzień dobry ,mam pytanie i mam nadzieje że wkońcu ktoś na nie odpowie.Prawie pół roku temu trafiłam do szpitala z podejrzeniem stanu zapalnego wyrostka robaczkowego .Zabiegu jednak nie zrobiono .Bóle odczówam jednak nadal lecz nie takie mocne jak przy przyjęciu do szpitala.Pojawiły się też inne dolegliwości ,czyli ból z prawej strony w okolicy żeber(uczucie ucisku,i lekkie kłucie)Lekarz pierwszego kontaktu powiedział że to moze drażliwość jelit ,ale po lekach jakie przepisał wystąpiły biegunki(debrit).Dostałam skierowanie do poradni gastrologicznej gdzie zrobiono mi USG,i stwierdzono że jestem zdrowa .Więc prosze mi powiedzieć skoro jestem to dlaczego mnie boli i co mni boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorota Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ból, o którym mowa, może być wywołany poza przyczynami gastrycznymi (kolka wątrobowa, zapalenie pęcherzyka żółciowego) przez pozabrzuszne m.in. związane z nerkami, krążeniem, czy płucami. Ból w okolicy dołu biodrowego może mieć punkt uchwytu ze strony narządu rodnego. Dlatego przy najbliższej wizycie u ginekologa radziłabym poruszyć temat bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość geralt Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 ja tez tak mam ze mnie boli z prawej strony kolo zeber tak jak wezme gleboko powietrza i go szybko wydychne kilka razy to mnie lekko kuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Karolino!Się ciesz,że Ciebie jednak nie zoperowali...Ja nie miałam takiego szczęścia.Oczywiście ból utrzymuje się z powodzeniem nadal już 3 miesiąc po zabiegu:( I też nikt nie umie mi odpowiedzieć,dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xXx Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Mam pytanko czu ja mam wyrostek bardzo rzadko od 2 dni czuje bardzo lekkie uklucia kolo pecharza,i czesciej korzystam z lazienki,po za tym zadnych innych objawow nie mam ,czy to ma cos wspolnego z wyroskiem prosze o szybko odpowiedz bo sie stresuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zygmunt Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Leczyłem się trzy lata na ból z prawej strony pod żebrami wycieli mnie prawie wszystko a okazało sie że źródłem bólu był kregosłup, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartekketrab Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Tutaj informacje o tym gdzie może być zlokalizowany wyrostek. Nie zawsze jest po prawej stronie. http://po-ktorej-stronie-jest-wyrostek.blogspot.com/2013/12/typowe-objawy-ataku-zapalenia-wyrostka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi