Gość anonim Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Witam mam taki problem moje życie pasmo nieszczęść, mam 18 lat i mój penis w zwodzie ma 12-14cm gdy śpi ma 4-5cm */ to mnie nurtuje nie biorę żadnych sterydów ani nic jedyne używki to papierosy. druga sprawa do niedawna miałem stulejkę ale sam wykonywałem ćwiczenia i napletek schodzi z żołędzia bez większych problemów ale wydaje mi się że mam za krótkie wędzidełko bo mogę maxymalnie ściągnąć za żołądz ale gdy kawałek bardziej próbuje to zaczyna mnie boleć (gdy jest w zwodzie tylko) i trzecia sprawa za dużo skóry mam około 2cm wystaje ale to mi zbytnio nie przeszkadza bo mam nadzieje że mi urośnie pare cm i mi się wszystko wyrówna czy tak się stanie? co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Co do wielkości penisa wcale nie jest strasznie mały i raczej w niewielkim stopniu występuje odchylenie od średniej statystycznej. patrz strona: http://pl.wikipedia.org/wiki/Rozmiary_pr%C4%85cia_cz%C5%82owieka Co do oceny wędzidełka trzeba w tej sprawie udać się do urologa. Opisujesz problem w ten sposób, że rzeczywiście sugeruje zbyt krótkie wędzidełko. Tylko bezpośrednie lekarskie badanie rozstrzygnie ten problem. Co do napletka też raczej nie budzi niepokoju. Aby przekonać się rzeczywiście czy wszystko jest w porządku trzeba dać się przebadać. Gdybanie w formie pisemnej nie wyjaśni sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi