Gość Daniel Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Witam! Chciałbym się dowiedzieć po jakim czasie mogę zacząć jeździć na rowerze jeśli miałem wypadek i miałem następujące obrażenia: złamana kość skroniowa, niedosłuch pourazowy lewego ucha, wyciek krwi z lewego ucha. Chciałbym jak najszybciej wrócić do jazdy na rowerze. Od wypadku minęły 4 miesiące. Czy już mogę jeździć na rowerze?? Ile czasu odrasta kość skroniowa?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Myslę, że swobodnie można już powrócić do jazdy na rowerze. Zrost takiej kości skroniowej, jeśli nie było dużych przesunięć w zakresie fragmentów kostnych, powinien być całkowity po 6-8 tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi