Gość Iwona Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Mam 39 lat i problemy z zoladkiem od 20 lat.Mialam nerwice zoladka i wrzody ktore zostaly wysuszone.Dotej pory mialam spokoj az do niedzieli co zaczal mnie bolec potwornie zoladek i zaczelam wymiotowac.Wymiotowalam juz zolcia bo nie mialam czym a skonczylam w poniedzialek.Myslalam ze to zatrucie pokarmowe,ale oprocz bolacego zoladka dostalam jeszcze bolu calego boku z prawej strony i skurczu na kregoslup.Bol z boku i ucisk na kregoslup przeszly mi w piatek,ale bol zoladka pozostal ,a dotego zrobilam sie zolta na twarzy.Mieszkam w Angli i tu jest bardzo ciezko o pomoc od lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 hmmm..Choroba dziedziczna,wyrostek lub ostre zatrucie wpływające na układ nerwowy...Powinna pani w trybie natychmiastowym udać się do lekarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Sorki ale wyrostka nie mam juz od 27 lat najbardziej chodzi mi zolta cere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Jeśli Pani zażółkła może to oznacza, że ma Pani kamicę dróg żólciowych z zapaleniem pęcherzyka żółciowego co doprowadziło do żółtaczki mechanicznej. Taki stan wymaga pilnej interwcji chirurgicznej. Radzę w tej sprawie udać się bezpośrednio na izbę przyjęć do szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Bylam na pogotowiu wyczekalam sie ponad 4 godziny i stwierdzili ze to tylko wirus i musi przejsc sam.Zolta cera mi zeszla i mam juz normalna,ale nadal boli mnie zoladek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi