Gość nina79 Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Witam, mam 31lat, moim problemem jest nieprzyjemny ból i osłabienie nóg po wypróżnieniu. Stan wyżej podany we wcześniejszych latach występował sporadycznie lecz po niedawnym porodzie (10miesięcy temu) nasilił się i jest coraz bardziej dokuczliwy do tego stopnia, że muszę się położyć. Nie wiem co mi jest i do kogo mam się zwrócić? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Takie dolegliwości są dość nietypowe. Ból kończyn dolnych nie powinien mieć żadnego związku z wypróżnianiem się. Na początku radziłbym z tym problemem udać się do lekarza rodzinnego. Musi zbadać Panią bezpośrednio, aby zadecydować o dalszym postępowaniu (czy bóle mają związek z układem naczyniowym, stawowym, nerwowym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henryko Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witaj Nina czy coś się wyjaśniło z tymi objawami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi