Gość Renata Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Od jakiegoś czasu boli mnie stopa chyba źle stanęłam. Boli gdy zginam palce lub uciskam to miejsce a poz tym mogę normalnie chodzić. Byłam u lekarza rodzinnego ale powiedział ze tam nic nie ma i dziwne ze mnie boli. Jest to kość śródstopia 3. Moje pytanie brzmi co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ada Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Poproś o prześwietlenie, około 1,5 roku temu miałam podobną sytuację. Schodziłam po schodach i źle stanęłam, na stopie pojawił się wielki krwiak i bardzo bolało kiedy uciskałam, ale dawałam radę chodzić (nawet jeździłam, już trochę z trudem, na nartach biegówkach). Kiedy się zgłosiłam do lekarza to praktykant mnie wyśmiał i stwierdził, że nic mi nie jest, ale lekarz skierował mnie na prześwietlenie. Na prześwietleniu wyszło, że mam złamaną 5 kość śródstopia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewkaaaaxd Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Mam to samo, boli mnie stasznie nie wiem czy mam isć na przeswietlenie bo byc moze to stan zapalny czy cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi