Gość Weronika Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Witam. Równo miesiąc temu miałam operacje wyrostka, zaczelam cwiczyc na wf, chodzic na rozne sks. Jednak dzisiaj zaczelo sie dziwne kucie w bliznie, czym to grozi? co mam zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Jeśli kłucie nie ustąpi radzę w tej sprawie udać się na kontrolę do chirurga. Takie kłucie może oznaczać np. powstanie przepukliny w bliźnie pooperacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kinga Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 witam ja mam taki problem od jakiegoś roku. Strasznie mnie czasami kuję blizna i nie wiem co to może być. Proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi