Gość Kasia Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witam,mam złamany palec u nogi i dostałam 40 zastrzyków FRAGMIN 5000. Chciałam nadmienić iż nie mam gipsu zrobiłam już 15 szt,czy muszę robić je do końca? bo słyszałam że jeżeli noga nie jest unieruchomiona to zastrzyków sie nie podaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Mozna swobodnie wybrać zastrzyki do końca według zaleceń ortopedy. Zabezpieczy to przed ewentualnym elementem zatorowym ze złamanego palca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kessi Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 od tygodnia chodzę ze złamanym dużym palcem u nogi wieloodłamkowym,lekarz nic nie założyl palec boli jest cały granatowy i zsiniało pół stopy.Czy to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Z reguły taki stan leczy się usztywnieniem. Proszę powtórnie udać się do lekarza i przedstawić obecny stan miejscowy stopy. Takie objawy nie powinny występować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Dzisiaj ściągneli mi gips po dwóch tygodniach noszenia. Noga nie była złamana tylko naderwana torebka stawowa, czy brać nadal zastrzyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi