Gość Krzysiek Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Od jakis 3 lat mam problem po wytrysku mam dziwne wrazenie, jakby bol lewego jadra, cos jakby sie kurczylo, nie wiem moze zyla, tak dziwnie ciagnie, od tego tez czasu mam dziwna galaretke w nasienu o zoltawym zabarwieniu a moja sperma ma niemily zapach z czasem jest jest wiecej a bol coraz wyrazniejszy czy cos jest mi powaznego czy wymaga to interwencji chirurga prosze o pomoc z powazaniem Krzych, aha mam 28 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysiek Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 ok troche czytalem chyba wiem co mi dolega o ile dobrze to zdiagnozowalem to Żylaki powrózka nasiennego tak akurat w lewj czesci moszny mam zgrubienie, tak jagby poplatane zyly jest bol, jest ciagniecie i jest zmiana w nasieniu kurcze chyba czeka mnie chirurgia trzymajcie za mnie kciuki spadam do urologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi