Gość marlena Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Witam mój tata ma raka odbytnicy T3NOMX , jest po chemioterapii, i radioterapii, wyłoniona stomia,tomografia o.k. dziś bardzo boli go noga na łydce pod kolanem, ma nawet takie zaognione w tym miejscu (twierdzi ,że się uderzył ??)czy to może być przerzut?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Raczej przerzuty w tym miejscu nie występują. Być może ojciec rzeczywiście tam się uderzył, a być może doszło do zapalenia żył dość często zdarzającego się w przebiegu choroby nowotworowej. Lepiej, aby zmianę bezpośrednio zobaczył lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marlena Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 a czy zapalenie żył to coś groźnego??czy zdjęcie wykazałoby właśnie to zapalenie ?? i dodatkowe moje pytanie , co stosować na bolacą nogę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jola Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Miałam wypadek 3 tygodnie temu moja prawa noga została kilka krotnie uderzona w to samo miejsce zpadajacymi rurkami metalowymi.była przeswietlana.Kosci całe.Sińce zeszły,opuchlizna na całosci rowniez ale to miejsce gdzie były uderzenia jest twarde,czerwone i wokół obrzęk.lekarz domowy powiedział że to długo sie goi ale nie zalecił szczegółowych badań.Co przykładać na obolałe miejsce?Stosowałam mas Fastum,Lioton1000,altacet.Proszę o podpowiedz co mozna jeszcze stosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi