Gość Tomasz Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Od dłuzszego czasu boli mnie w odbycie, bardziej po prawej stronie. Rowniez boli mnie prawe jadro i okolice prawego jadra do pachwin. Mam wrazenie, ze jadra sa twarde i zimne i rowniez boli mnie penis, zgrubienie po prawej stronie i dziwne zyłki mi powychodziły. Bol przejawia sie kłuciem i pieczeniem i czasem swedzenie jader i penisa. Byłem u lekarza urologa i na poczatku powiedziano mi, ze mam zapalenie jadra prawego, a pózniej, ze zapalenie prostaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Jeśli tak stwierdził urolog to z pewnością jest to zapalenie i należy je leczyć. Wszystkie objawy jakie Pan opisał mogą właśnie tego schorzenia dotyczyć i zapalenia jądra i zapalenia prostaty. Na pewno urolog przepisał leki (antybiotyk, przeciwzapalne). Trzeba je tylko zażywać i stosować się do jego zaleceń. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aneta Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Jestem kobieta i własnie w tej chwili odczuwam kłucie w prawej pachwinie.wczoraj miałam ból odbytu.jestem 4 mies.po porodzie .prosze o porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Gralem w pilke w zeszly piatek i dostalem pilka w penisa az w jednym miejscu od dolu zrobil sie fioletowy troche mnie boli i niewiem czy mam gdzies z tym isc sprawdzic czy jest wszystko w porzadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 To krwiak powstały przez stłuczenie penisa. Raczej nic niepokojącego. Taki krwiak powinien się wchłonąć w przeciągu około 1-2 tygodni. Można przyspieszyć ten proces używając maści z dodatkiem heparyny, które są dostępne bez recepty w aptece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pacjent Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Ja też mam problem z odbytem. Jakiś rok temu doszło u mnie przez przypadek do podrażnienia odbytnicy ostrym narzędziem od tego czasu nie miałem żadnych problemów podczas gdy jakieś pół roku temu pojawił się dyskomfort przechodzący w ból w okolicy za odbytem (nie wiem czy jest to już odbytnica czy jeszcze odbyt) ale objawy coraz bardziej się nasilają nie wiem już co mam robić, są dni że wszystko jest dobrze a czasem bardzo jest to odczuwalne. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 a ja radze odrazu robić posiew na bakterie w nasieniu ja sie męczyłem rok z zapaleniem i wyszło że mam gronkowca złocistego w najądrzach i lecze sie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość , Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Choroby jąder zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/jader-jadra-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi