Gość lukasz Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Dzień dobry mam iakie pytanie wykryto umnie przepukline linii białej i czy moje obiawy mogą być takie ze mam problemy z oddychaniem i wzdenty brzuch prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Przy dużej przepuklinie takie objawy mogą występować. W przypadku niewielkiej przepukliny całkiem prawdopodobne, że są one innego pochodzenia np. wynikają z nadmiernego połykanie powietrza podczas posiłku, stanu po operacji jamy brzusznej, nieprawidłowej diety, nietolerancji laktozy, choroby zapalnej jelit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 choruję na bezdech *czy wzdenty brzuch jest jego przyczyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi