Gość Marcin Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Witam tydzień temu zostałem postrzelony z wiatrówki w lewe przedramię około 15 cm pod nadgarstkiem następnego dnia miałem zabieg usunięcia śrutu był dość głęboko i został wyciągnięty z drugiej strony około 5 cm wyżej i z drugiej strony ręki od tamtej pory mam problem ze zginaniem palce wskazującego gdy mam wyprostowaną resztę palców mogę go zgiąć tylko około połowy tego co wcześniej i wszystko powyżej cięcia po całej szerokości nadgarstka wewnętrznej strony dłoni łącznie z małym palcem mam teraz zdrętwiałe praktycznie nic nie czuje mam pytani czy to stan przejściowy czy to jest uszkodzenie np. nerwu? jutro idę na zdjęcie szwów byłem już u ortopedy i kazał mi wrócić gdy rana się zagoi i zajmie się palcem ale co ze zdrętwieniem ręki????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Proszę opisać dokładnie które palce i po której stronie (dłoniowej, grzbietowej) są zdrętwiałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 problem jest z palcem wskazującym gdy mam inne wyprostowane nie mogę go zgiąć a gdy mam inne zgięte to nie mogę go wyprostować a mały palec z wewnętrzną stroną dłoni i ręka od strony wewnętrznej do około 5 cm to jest do rany powyżej miejsca gdzie lekarz ciął rękę wszystko jest zdrętwiałe byłem dziś na zdjęciu szwów i jest bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 teraz martwi mnie to że ręka jest cała zdrętwiała od miejsca cięcia aż do nadgarstka i zewnętrza część dłoni łącznie z małym palcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 wszystko to jest zdrętwiałe po wewnętrznej stronie łącznie z palcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi