Gość Piotr Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Chondromalatio patelle. Laesio partialis ACL Takie wnioski mam napisane na wyniku rezonansu robionego na prawym kolanie po zderzeniu podczas treningu. Chciałbym się dowiedzieć co to oznacza i jakiego leczenia ewentualnie mogę się spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sławek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 chondromodacja rzepki i częściowe uszkodzenie więzadła krzyżowego przedniego. wiesz ale nie jestem lekarzem tylko miałem troszkę bardziej uszkodzone..... altroskopia kolana, wyjdzie jakie uszkodzenie masz tej chrząstki 1/2 stopień szejwer jakieś leki zastrzyki jak 3/4 przeszczep łap się za portfel...od 10tys nie refundowane przez nfz, więzadło to zależy poczekasz w kolejce będzie free. tylko pamiętaj nie jestem lekarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi