Gość Adi Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 wiesz co ja mam to samo, dokładnie to samo co ty. Tylko że jak mi stoi to ma 11 cm. Nie przejmuje się tym bo dla mnie to w sam raz. Ale ty 6-7,5 :/. Trochę lipka. Ale zobacz chinole mają po tyle same co ty i babki sa ucieszone :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konrad Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ja mam 16 lat w lutym 17. Mam dość spore owłosienie na penisie i od czasu do czasu gole, ostatnio pod pachami zgoliłem a mój penis w spoczynku ma 11,6 cm a we wzwodzie 15,2 cm jakos tak. Za bardzo sie nie przejmuje tym :) jak chcecie pogadać czy coś na ten temat to piszcie *) 12346015 żadko na gg wchodzę ale postaram.częściej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość $$$ Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Mam 14 lat i w zawodzie 14 cm, trochę mało co z tym robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 14 cm we wzwodzie jak na twój wiek to przystępna wielkość. Poza tym jeszcze ci na pewno urośnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arek Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Ja mam 9 lat i długość mego penisa w zwodzie to 23 cm. i jeszcze rośnie tak gdzieś 1 cm na kwartał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ktoś Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 9 lat i 23 cm? Cos w to nie wierze... A ja mam niecale 12 lat i penisa 7 cm we wzwodzie. czy to dobrze? ps: nie mialem jeszcze wytrysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KTOŚ Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Witam. Chciałbym się dowiedzieć jednej rzeczy. Mam 16 lat prawie 17 mój penis jest mały wydaje mi się że ma około 4 cm w spoczynku a w zwodzie zaledwie 11. To jest powód do nie pokoju ? Czy dorastanie nadal trwa sutki jeszcze mam wmiare duże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Cześć! We wrzesniu bede mial 15 lat, jestem niski i szczuply, mój penis ma zaledwie 5-6cm w spoczynku, a w zwodzie okolo 10. mam włosy łonowe i 1 włos pod pachami *O dopiero chyba rosnie, boje sie ze penis juz nigdy mi nie urosnie prosze pomozcie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darnok Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ja mam 17 lat i 10 cm w wzwodzie i 3 jak jest miękki . Jestem załamany . :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LordNelsonPL Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Mam 12 lat . Mój penis ogólnie wygląda itd ok . Naplet schodzi łatwo do końca , nie mam żadnych kłykcin ani nic tylko mam mały problem. W opadzie ma on ok. 2-2,5 cm ( właściwie to jest sam żołądź) a we wzwodzie ok 5 . Moi kumple (większość młodsza o 4 miechy ) ma ok 9-10 (nie jestem gehennę czy coś tylko mam basen w szkole). Czycnie jestem za młody żeby się o to martwić. Fo robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Tak, jesteś za młody, aby w tym względzie zwracać uwagę na takie rozmiary penisa. Penis osiąga dopiero swoje odpowiednie rozmiary po osiągnięciu dojrzałości płciowej czyli około 17-18 roku życia. Nie masz powodu do niepokoju. Poczytaj na stronie: http://pl.wikipedia.org/wiki/Rozmiary_pr%C4%85cia_cz%C5%82owieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nelson Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ta może i masz rację ale najbradziej dołuje mnie to że ja zawsze jestem ten najbardziej poszkodowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koras Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Witam mam 16 lat mój penis ma w stanie spoczynku 3-4 cm a w wzwodzie 12-13, według mnie w tym wieku powinien być większy czy można coś zrobić żeby urósł i czy taki rozmiar może być spowodowane braniem sterydów ? (Brałem w trakcie leczenia oka przez ponad rok) Do tego mam chyba problem ze stulejką lecz niecałkowitą. Proszę o pomoc bo nie wiem co mam robić i trochę się wstydzę. Mam też nadwagę i czy to to może być przyczyną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 To żaden powód do zmartwień. Po prostu jedni majæ* dłuższego a inni krótszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Witam. Mam male pytanie. Mam 13 lat, moj penis ma prawie 11 cm(ok.10,6-8cm) . Otóż gdy przebieramy się na wf-ie zobaczylem u innych ze penis i im sie sporo odznacza ( raczej bez zwodu) a u mnie niezbyt. No oczywiscie widac, ale u niektórych to jakby taki patyk tak zwisa xd. Chciałbym się dowiedzieć czy wy tez tak macie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 105 a Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Tak mogą wyglądać choroby prącia u mężczyzny http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rooooo Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu „Zawsze miałem kompleksy z powodu mojego rozmiaru, co wpływało na moją pewność siebie w związkach. Przyjaciel polecił mi ziołowe środki na powiększenie penisa dr Sacre i postanowiłem spróbować. Po kilku miesiącach stosowania kuracji byłem zdumiony efektami! Nie tylko zwiększyłem rozmiar, ale także poprawiła się moja wytrzymałość i sprawność. Czuję się jak nowy mężczyzna, a mój partner również zauważył różnicę. Gorąco polecam produkty dr Sacre każdemu, kto chce poprawić swoje zdrowie seksualne”. Dane kontaktowe ziołowych środków na powiększenie penisa dr Sacre Zadzwoń/WhatsApp: +234 907 603 4359 E-mail: doctorsacrehealing@gmail.com Mark, 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi