Gość Dona Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ręke nastawiono i założono gips 18 dni temu czy jest normalne że ręka boli zwłaszcza przy poruszaniu nią lub lekkim unoszeniu iopuszczaniu.Bardzo mnie to niepokoi.Co mam robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Tak, może w niewielkim stopniu boleć. Jednak jeśli ma Pani co do tego wątpliwości radzę skonsultować ten fakt z ortopedą prowadzącym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patrycja Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 mam złamanie dalszej nasady kości promieniowej,i tez ręka przy poruszaniu mnie boli , może nie jest to duży ból, ale jednak.rękę mam w szynie ale jakoś tak pod kątem,czy ty masz prosto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dona Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Nie, ręka też była w gipsie pod kątem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycja Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 A to dzięki za odpowiedź niepokoiło mnie że mam pod kątem,a jak tam u Ciebie?Czy masz rękę nadal w gipsie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dona Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Już nie, zaczełam od czterech dni rehabilitację w dwa tygodnie po zdjęciu gipsu.W gipsie miałam 5 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycja Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Ja też mam pięć tygodni,i szynę mam mieć zdjętą niedługo .czy po zdjęciu gipsu było ciężko?A na czym polega u Ciebie rehabilitacja?Bo ja niepokoję się jakoś jak zdejmą mi tą szynę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dona Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Jest ciężko,ręka jest dalej opuchnięta ,nadgarstek utrzymuje się jeszcze sztywny i bolesny. rehabilitacja to wirówka wodna a po niej gimnastka inwidualna nadgarstka i dłoni co jest bolesne. trzeba wytrzymać żeby było dobrze. Głowa do góry dasz radę!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycja Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Dzięki za odpowiedź, we wtorek zdjęli mi szynę,ze zdjęcia wynika że się zrosło.Ręka jest obolała, niewiele mogę nią zrobić,chciałabym zapytać Cię jeszcze o coś, ale może podam telefon 604 866 940, jeżeli możesz wysłać mi jakiś kontakt to będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marzena Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Też mam zdjęty gips po 6 tyg. Złamałam kość promieniową. Boli mnie cała ręka, nadgarstek mam sztywny i bolesny, wszystko opuchnięte. Może i mnie napiszesz parę słów otuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Tydzień temu po 8tyg zdjęli mi gips. Ręka obolała, zaczyna się ruszać, jednak nie potrafię odgiąc (nadal) nadgarstka do tyłu. Czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi