Gość Tomasz, lat 16 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Witam, rok temu przeszedłem zabieg, został usunięty przyczepek jądra lewego. Chodziłem na różne kontrole po-operacyjne, miałem przepisywane leki oraz zwolnienie z lekcji wychowania fizycznego na cały semestr. Po operacji miałem napuchnięte jądra, później wg. lekarzy wróciły do pierwotnego stanu. Przeszedłem parę razy USG. Od pewnego czasu zdaję mi się że jądra są obolałe, twarde w dotyku. Czasami w miejscu wycięcie przyczepka przechodzi mnie bardzo mały ból ale odczuwalny. Czy to jest jeszcze po operacji czy znowu coś na mnie spadło? Cały czas uważałem na siebie i jądra nie zostały nigdzie stłuczone. Proszę o odpowiedź, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Można udać się na kontrolę do urologa. Bez badania trudno w zasadzie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Może to wodniak jądra albo stan zapalny, oczywiście wcale nic nie musi się dziać i wszystko może być w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Dziękuje za odpowiedź, skosultuję się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 to normalne miałem to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi