Gość Madzia Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Jestem w 9 tygodniu ciąży, wszystko było wporządku do tej pory, od kilku dni boli mnie brzuch w okolicy wyrostka. Byłam u lekarza prowadzącego ciąże który stwierdził że wszystko jest wporządku. Powiedział ze to może być na tle nerwowym. Ale ja prowadzę spokojny tryb życia i nie mam sytuacji stresowych a ból pojawił sie nagle. Nie wiem co mam robić i teraz naprawdę zaczynam się bać o dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Trudno mi określić co się może dziać bez bezpośredniego badania. Czasami takie bóle podbrzusza występują w czasie ciąży jako następstwo rozwijającego się narządu rodnego i płodu. Ewentualnie w sprawie tego bólu można także bezpośrednio skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem, aby wykluczyć jakieś chirurgiczne schorzenia ze strony jamy brzusznej (chociaż w zapalenie wyrostka robaczkowego bardzo wątpię). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi