Gość vanessa29 Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Mam 15 lat. Od 5 dni boli mnie noga w okolicach kostki i całe śródstopie. Trochę spuchła i zsiniała. Nie potrafię za bardzo nią ruszać, a przy niewielkim odchyleniu boli niemożliwie, Nigdzie się nie uderzyłam, ani też nie ćwiczyłam za dużo, po prostu wstałam z łóżka rano i poczułam okropny ból. Teraz nie mam mowy o chodzeniu na tej nodze. Co to może być? Jakie maści poskutkują? Czy muszę iść na prześwietlenie tej nogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 może za predko wstałaś z łóżka źle stanęłaś i skręciłaś nogę? Nie czekaj na nic jak spuchła i zsiniała to jest coś nie tak radzę iśc do lekarza odrazu życzę powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vanessa29 Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Olu miałaś rację. Skręciłam sobie staw skokowy. Wlepili mi gips na 4 tygodnie, czyli całe wakacje */ koszmar *( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi