Gość Karolina Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Witam Panie Doktorze. Jestem 5 tygodni po operacji plastycznej powłok brzusznych po dużym schudnięciu. Niepokoi mnie twardy, bolesny brzuch nad cięciem. W bliżnie wyczuwa się twarde sznurki i bardzo grube. Gorąco proszę o odniesienie się do moich obaw. czy to może tworzyć się lub już utworzył się krwiak lub jakiś stan zapalny. Mam kłopoty z nawet piciem wczoraj wszystko zwracałam dzisiaj jest troszkę lepiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Często po takich operacjach powstają krwiaki. Radziłbym w tej sprawie skonsultować się z poradnią chirurgiczną bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi