Gość yoyo Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam jestem 2 tygodnie po operacji żylaków powrózka nasiennego i zauważyłem ze przed operacja jardo bylo znacznie mniejsze niz teraz, gdy dotkne odczuwam lekki ból, ktory co prawda mi nie przeszkadza, zauwazylem takze ze w jadrze jest teraz wiecej zyłek czy cos takiego nie wiem jak to opisac Prosze o odpowiedz bo sie nie pokoje :(. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 To raczej normalny stan po takim zabiegu. Zazwyczaj wycofuje się w przeciągu 4-6 tygodni. Jeśli to jednak Pana znacznie niepokoi proszę udać się na kontrolę do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yoyo Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 aha.. no poczekam jeszcze jezeli nic sie nie zmieni to sie udam do urologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi