Gość Marek Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Po operacji wyrostka jestem 3,5 tygodnia. W 2 tygodniu mialem krwawienie w srodku , mialem teperature i bule. Zglosilem sie do szpitala tam zrobiono mi skan brzucha i podano antybiotyk.Lekarze stwierdzili ze to bylo kwawienie wewnetrzne a skan niczego nie wykazal.lekarze stwierdzili rowniez ze opuchlizna zejdzie sama po paru tygodniach,kazali mi sie nie przemeczac. Po 2 dniach wrucilem do domu i tak naprawde niewiem co to jest bo rana goi mi sie ladnie nie ropieje.Mam spuchniete w okul rany nie boli zabardzo prawie wcale.Zadnych lekow nie biore ,czy to moga byc zrosty jakis ropien,skrzep. Lekarz w przychodni stwierdzil to co lekarze w szpitalu.Za 3 tygodnie mam wyjazd samochodem w dluzsza trase i niewiem co robic mam obawy co do wyjazdu .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 To prawdopodobnie zorganizowany krwiak pod blizną skórną. Taka zmiana nie zagraża w żaden sposób zdrowiu. Proszę jeszcze udać się na kontrolę do poradni chirurgiczne przed wyjazdem i jeśli okaże się, że wszystko goi się prawidłowo można spokojnie udać się w długą trasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi