Gość WENA Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 WITAM mam 45 lat wykryto u mnie hypoechogeniczne zmiany ogniskowe o wielkosci 16mm 21mm 13mm o charakerze Tu mal i w obrebie lewej pachy pojedynczy powiekrzony wezel chlonny do ok 20 mm czekam na wynik biopsji Guz jest o nierownych zarysach z zaburzeniem architektury Co to znaczy i czy zostanie usunienta mi piers PROSZE O POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Niestety na podstawie tej informacji nie można określić jaki zabieg zostanie wykonany. Opis pozwala jedynie stwierdzić, że występuje u Pani podejrzenie guza złośliwego. Leczenie zależy od stopnia zaawansowania choroby. Dlatego należy poczekać na wyniki dalszych badań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WENA Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 witam odebrałam wynik biopsji ale nic z niego nie rozumiem a lekarz u którego się leczyłam powiedział ze jest bezsilny i ze bym szukała sobie innego specjalisty wynik brzmi sutek lewy cellulae carcinomatosae i pacha lewa carcinoma metastaticum dostałam lek clindamycina-mip 600 po których czuje mniejszy ból a ręka robi się władna .Dziś zauważyłam że pod pachą wyszedł mi ten guz z środka pachy *Teraz czekam na wizytę u specjalisty która będzie jutro . Wiem ze czeka mnie operacja usunięcia piersi ale chciała bym wiedzieć ile procent mam na wyleczenie się i gdzie najlepiej tą operację przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi