Gość karolina Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Cellulae carcinomatosae- adenocarcinoma..... co to oznacza dokladnie? jest to wynik biposji guza trzustki. z wczesniejszych badan wynikla ze prawdopodopnie sa kilkumilimtrowe przezuty na plucach. co w takim przypadku robic? jak sie ratowac? jakie sa rokowania w takim przypadku, prosze o szczerosc? gdzie jest jakis dobry specjalista, ktory moglby nam jeszcze w takim przypadku pomoc? bardzo prosze, o w miare mozliwosci szczegolowa odpowiedz i wytlumaczenie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Komórki nowotworowe-gruczolakorak. Tak naprawde sam wynik badania nie wnosi informacji o stadium zaawansowania choroby, a więc trudno napisać mi w tej chwili o możliwości leczenia. Generalnie rak trzustki nie rokuje najlepiej. Szpital, jaki mogę polecić to MSWiA w Warszawie, na Banacha. Tam należy skonsultować się z lekarzami i rozważyć możliwości leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamila Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 ja polecam Klinikę chirurgii Przewodu Pokarmowego Katowice-Ligota i konsultację u Profesora Pawła Lampe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 nie ma leku ani lekarza. nieuleczalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emik Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 w wyniku histopatologicznym czlon carcinoma zawsze oznacza raka.w przypadku trzustki rak to niestety wyrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beata Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 glopata kazdy rak jest uleczalny tylko trzeba chciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radek Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Moja ciocia miala wynik cellulae carcinomatosae adenocarcinoma zyla 2 miesiace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi