Gość Megi Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Jakiś czas temu miałam złe samopoczucie, czułam się zmęczona, mędzy czasie miałam chore zatoki i bóle głowy migrenowe.Postanowiłam zrobić badania krwi i wyniki są następujące: WBC:7.4 RBC 3.83 HGB 11.7 HCT 35.3 PLT 255 PCT 206 MCV 92 MCH 30.5 MCHC 33.1 RDW 13.7 MPV 8.1 PDW 15.9 glukoza 87 kreatynina w sur. 0.81 CRP 0.31 TSh 1,74 Lekarz pierwszego kontaktu powiedział że wyniki są dobre, a znów jak byłam u reumatologa i Pani doktor oglądała wyniki to znów powiedziała że krew nie za dobra jest. Czy mogłabym prosić o interpetacje wyników bo w końcu nie wiem kto ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Wyniki badania krwi raczej nie odbiegają od normy i nie powinny budzić niepokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi