Gość Anna Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam, cztery miesiące temu miałam wycięty wyrostek robaczkowy. Wszystko było prawidłowo, jednak od ponad miesiąca czuje ból w podbrzuszu, kucie w jelitach i ból w prawej tylniej części w okolicy chyba miednicy. Mam zaparcia i wzdęty brzuch. Wypróżniam się właściwie bez problemu i ból mija. W ostatnim czasie zauważyłam również ból w trakcie i po stosunku, który utrzymuje się kilka minut. Zrobiłam badanie moczu i oto jego wynik: barwa j.żółta ph 5,0 ciężar wł. 1,03 białko 25 glukoza ujemna bilirubina 1 urobilinogen w normie ciała ketonowe 5 leukocyty ujemne erytrocyty ujemne osad nabłonki nieliczne leukocyty *5 w polu widzenia bakterie nieliczne Na 7 lipca mam przewidziane badanie Kolanoskopia. martwię się i dlatego bardzo proszę o pomoc w interpretacji wyniku moczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Bóle mogą być spowodowane powstałymi po zabiegu zrostami. Warto również skonsultować się z ginekologiem i wykluczyć przyczyny ginekologiczne, na co mogą wskazywać bóle podczas stosunku. Badanie moczu nie odbiega od normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Dziękuję za odpowiedz. U ginekologa byłam i miałam robione USG dopochwowe wszystko było prawidłowo. W tej chwili ból przeniósł się tylko na prawą stronę od bliny w dół i podbrzusze. To nie jest ostry ból a taki stłumiony, pojawia się szczególnie w nocy i rano i trwa jakiś czas potem ustaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi