Gość paul Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Byłem u urologa, który po badaniu palpacyjnym stwierdził, że nic mi nie dolega, mam drobne żylaczki w jądrze, ale to nic groźnego. Z wielką łaską dał mi skierowanie na usg i powiedział, że na pewno nic nie wykaże. Jestem jeszcze przed usg ale mam obawy, że coś jest jednak nie tak. Prawe jądro jest większe, tak jakby nabrzmiałe, a podczas wzwodu (najczęściej rano) po naciśnięciu penisa z cewki wydobywa się bezbarwny śluz (oczywiście wszystko powiedziałem lekarzowi, który stwierdził, że to normalne). Co do bólu to nie jest on ostry, ale promieniujący (do uda, pośladka, żeber). Taki stan dokucza mi od ponad miesiąca, proszę o opinię. Mam 21 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Raczej takie objawy nie wykazują jakiejś istotnej patologii. Proszę zaufać urologowi i spokojnie poczekać na wynik USG. Nic niepokojącego się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi