Gość Jan 26 lat Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam 2 lata temu przeszedłem zabieg laparoskopowy na żylaki powrózka nasiennego. Wszystko przebiegło sprawnie i nie miałem żadnych dolegliwości. Ale od około 1 roku czasu lewa część moszny i prawdopodobnie też lewe jądro są większe z 6 razy od prawego....Mówię prawdopodobnie też lewe jądro, ponieważ nie mogę dokładnie wyczuć lewego jądra, gdyż w okół niego są oplecione jakieś żyły, które tworzą wielką kiść, raczej gładką, ledwo mieszczącą się w dłoni. Widać również znacznę powiększenie żył z lewej strony, które prowadzą w stronę brzucha. Chciałbym zapytac czy mam się czym martwić ? Oprócz tego, że jest to bardzo powiększone, to nie czuję żadnego bólu, ani nie przeszkadza mi to prawie w życiu seksualnym(pomijając lekki dyskomfort ze względu na duży, nietypowy wygląd) i wszystko funkcjonuje normalnie. Dziękuję bardzo za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Koniecznie trzeba się udać do lekarza, wykonać usg. Może to być powikłanie zabiegu, bądź nawrót zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi