Gość Marcin Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Złamałem k. łokciową teraz wstawiony mam tam pręt rush*a. Było to 2 tyg. temu 20 czerwca mam egzamin zawodowy trochę się martwię czy dam rade go napisać. Ile będę musiał chodzić z tym prętem , jak się go wyjmuje czy po tym będę musiał jeszcze raz leżeć w szpitalu. Czy jedzenie kolagenu w tab. skrzypu picie wapna pomaga w zroście kości. Dziękuje za pomoc i odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 czy dam rade go napisać. - nie powinno byc problemu Ile będę musiał chodzić z tym prętem - około 2-3 miesiące, o tym musi zadecydować prowadzący ortopeda jak się go wyjmuje - taki zabieg przeprowadza się w szpitalu w znieczuleniu, przy użyciu odpowiedniego sprzętu czy po tym będę musiał jeszcze raz leżeć w szpitalu - zabieg wykonywany jest w szpitalu Czy jedzenie kolagenu w tab. skrzypu picie wapna pomaga w zroście kości. - tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 ale po jakim czasie od operacji wyciągnę rękę z łuski gipsowej, i będę już ją powoli rehabilitował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Z reguły następuje to po około 3-4 tygodniach. Decyduje o tym zawsze prowadzący ortopeda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi