Gość Przemek Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Witam, mam pytanie mam 17 lat , stwierdzono u mnie wyrośl kostna głowy kosci strzałkowej , chciałbym sie dowiedziec czy po zabiegu długo nie bede mogł normlanie funkcjonowac , i czy to powazny zabieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Wszystko zależy od tego jak duża jest narośl, jakie jest jej dokładne umiejscowienie. Jeśli to niewielka narośl o dogodnej lokalizacji gojenie po zabiegu będzie wymagało okresu około 4-6 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwo Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam mam 17 lat Mam to samo - odkąd pamiętam na obu kolanach i nigdy nie byłam z tym u lekarza. To trzeba leczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Może to tylko tak dobrze wyrośnięta głowa kości strzałkowej. Czasami u osób szczupłych jest dobrze widoczna. Leczenie w takim przypadku nie jest konieczne. Trudno mi określić bez bezpośredniego badania co to może być. W razie wątpliwości trzeba z tym problemem udać się bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Witam. Mam 18 lat i mam jakąś wyrośl na główce kości strzałkowej. Byłem z tym problemem u ortopedy i powiedział mi że do póki to nie rośnie i nic się z tym nie dzieje to lepiej tego nie ruszać. Ale jeśli będzie taka konieczność i gdy przestane rosnąć to usuniemy to. Podał jakąś dziwną nazwę która kojarzyła mi się z złupieniem kości. O co chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi