Gość Ja Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Witam Od jakiegoś czasu odczuwam dziwne uczucie w lewej nodze. Nie umiem nazwać tego co czuję. Jest to jakby lekki szum, zgrzyt w kościach pełzający, może na kościach. Umiejscowiony jest od biodra lewego w dól nogi. Odczucie tego cichego zgrzytu, szumu wibrującego, gdy sie pojawia to w jednym miejscu, trwa kilka sekund i potrafi się pojawiać kilka razy dziennie. Co to może byc?Dodam, iż nie sprawia mi to bólu, jedynie dziwne uczucie, ktore zaczęło pojawiać sie coraz częściej.Mam 28 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Bez badania trudno określić. Być może to jakaś patologia w zakresie stawu biodrowego lub odcina lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa. Radzę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Ja miałam co ty miałam noge w gipsie i 3 tyg brałam leki.Jak mozesz napisz do mnie to powiem ci wiecej rilej@buziaczek.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Jesli mozna prosze napisac co to bylo, poniewaz od niedawna tez mam to samo i nikt nie wie co to moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi