Gość Anonim z Podkarpacia Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Mam taki problem moje lewo jadro jest rozszczepione na 2 części ( a może to wodniak? ) w każdym bądź razie do jadra dołączony jest guzek o sr. ok 1cm, nie odczuwam bólów, problem zacząłem zauważać w wieku 14lat ale dopiero teraz zacząłem reagować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Jądro powinno być jednolicie gładkie, bez żadnych rozczłonkowań, guzów i struktur deformujących. Dołączony guzek na szczycie jądra być może jest tylko najądrzem. Jednak jądro nie może być rozszczepione. Nie wygląda to na wodniaka, ale na jakiś defekt anatomiczny. Zgłoś się z tym do lekarza, a najlepiej urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi