Gość Ania Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Witam mam pytanie otoz wyszlo mi ze mam podwyzszone leukocyty 11590 a norma to 4000-10000 neutrofile segmentowe 73.9 norma 41-71 lymfocyty 18% norma 19-44% reszta w normie ob 1 czy na wynik moze miec wplyw okres poniewaz robilam w pierwszy dzien miesiaczki i po niezbyt przespanej nocy prosze o odpowiedz czy to duzo?Z gory serdecznie dziekuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 To bardzo niewielkie wahania (podwyższone parametry liczby leukocytów i stosunku neutrofili). Nie ma to żadnego znaczenia klinicznego i właśnie w czasie miesiączkowania takie parametry fizjologicznie mogą być podwyższone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Dziekuje bardzo za odpowiedz uspokoilamsie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi