Gość Wojtek ze Stargardu Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 W poniedzialek wycieli mi wyrostek dzisiaj jest juz czwartek i czy mozna juz zaczac spowrotem zaczac palic? I czy po tylu dniach mozna mniec jeszcze problemy po narkozie? Znaczy sie czasami nie doslyszec czegos nie miec jeszcze tyle sily czuc sie oslabiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 To dopiero trzecia doba po zabiegu. Jeszcze można być oczywiście osłabionym. Palić można, ale raczej powinno się ten nałóg rzucić bezpowrotnie. Jest okazja :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pacjentka Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 też mam taki problem bo jestem w nałogu tylko obawiam sie że to moze wpłynąć jakoś na moje zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi