Gość Jacek Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Witam,a więc zaczeło sie to kilka lat temu i zauważyłem małe powiększenie lewej strony moszny a ostatnio się dokładnie przyjżałem to lewa strona jest dużo większa od prawej i czuć co w rodzaju jak by wokół jądra była jakaś żyła czy coś tylko po prostu za duża i nie wiem co z tym zrobić aha i czy to moze być jakimś zagrożeniem dla mnie w ciagu następnych lat ? dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Te powiększone przewody to może poszerzone struktury powrózka nasiennego. Normalne struktury anatomiczne, nic groźnego. Albo też żylaki powrózka nasiennego. Najepiej udaj się do lekarza, niech on to zbada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aq Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Choroby jąder zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/jader-jadra-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi