Gość Piotr Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam miałem uraz jak w opisie , zostałem podany operacji podczas , której wykonana osteosyntezę płytkowa i wiązania miedzy szczękowe stałe , moje pytanie jest takie od operacji minęły już 3 lata i jak otwieram buzie szczeka mi ucieka na 1 stronę czy to jest już efekt uboczny na zawsze a drugie pytanie jest związane z tym że słyszałem ze po złamaniu żuchwy jak kość się zrasta to jest jeszcze mocniejsza czy to prawda . Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 czy to jest już efekt uboczny na zawsze? - niestety tak może być, trzeba jeszcze w tej sprawie udać się na kontrolę do chirurga szczękowego jak kość się zrasta to jest jeszcze mocniejsza czy to prawda? - raczej nie ma to żadnego uzasadnienia klinicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi